Engwrap

Wrap og hestens fordøjelse

Din hests fordøjelsessystem er designet til konstant og jævn græsning

Sammenlignet med resten af din hests fordøjelsessystem er hestens mave ret lille. Maven kan ikke håndtere meget føde ad gangen – og samtidigt, hvis hesten ikke spiser nok, kan mavegas dannes og forårsage kolik.

Når din hest spiser, kværner dens tænder foderet og pulveriserer det. I maven blandes foderet, opbevares og fordøjes delvist før det sendes videre til tyndtarmen, hvor de fleste næringsstoffer optages. Denne proces foregår forholdsvist hurtigt, så hvis din hest spiser for meget for hurtigt, vil store mængder opløselige kulhydrater komme igennem til tyktarmen og begynde at gære og kan forårsage kolik.

Når den optimale mængde foder passerer tyndtarmen føres det videre til blindtarmen, som fermenterer ufordøjede næringsstoffer og videresender resultatet til tyktarmen til videre fordøjelse. Fermenteringen producerer vigtige næringstoffer til din hest, men den kan også fremstille mavegas og hvis større mængder opløselige kulhydrater når blindtarmen og mavegasser produceres hurtigere end hesten kan absorbere dem, kan den få kolik.

  • Wraphø er en rigtig god næringkilde for din hest med mange fibre og høj næringsværdi, som optages langsomt.
  • Fibrene er vigtige for fødens bevægelse igennem hestens fordøjelses-system.
  • Heste er indrettet til at søge føde, at spise lidt hele tiden. Derfor er den langsomme tygning af wraphø bedre for hesten end en spand foder, der spises på få minutter.
  • Fodring med wraphø giver hesten fuldt ud lige så meget energi og protein som foder, det er økonomisk og skånsomt for hestens fordøjelse.
  • Hvis du erstatter en del af foderet med wraphø, giver det også god beskæftigelse til din hest.
  • Wraphø giver, som regel, ikke luftvejsproblemer og er godt for heste med sarte luftveje.
  • Wraphø skal ikke fugtes, som hø i mange tilfælde bør, for at undgå støv.
premium-image

Der ligger lang erfaring, stolthed og omhu i vores produkter

Henrik Tærsker

-

ENGWRAP

Se vores referencer

Læs hvad vores tidligere kunder har at sige om et samarbejde med ENGWRAP.

Hø høstet fra Falsters frodige enge

Der ligger lang erfaring, stolthed og omhu i vores produkter.

Engwrap ved du hvor er høstet, der er ingen giftige planter i, hygiejnen under produktionen er i top og vi sørger for, at der ikke kommer andet med i ballerne end det rene hø.

Wrap høet leveres i små baller, der er nemme at håndtere, vægt ca. 40 kg. til 80 kr, og i større baller ca. 400 kg. til 550 kr.

Engwrap yder produktgaranti. Er du ikke tilfreds, tager vi vores baller tilbage.

Tag kontakt allerede i dag

Kontakt os allerede i dag og hør mere om fordelene ved wrap hø. Sammen finder vi en løsning til dig. Kontakt via knappen herunder eller ring på 23 61 40 13.

Luk menu