Engwrap

Det bedste til din hest - hele året!

Wraphø produceres ved at høet høstes når næringsværdien er optimal i juni måned.

Høet presses og pakkes stramt i vand- og lufttæt plast i mange lag straks efter, at det er høstet. Den lufttætte indpakning gør, at høet bevarer sit indhold af vitaminer og proteiner helt igennem vinteren og forbliver støvfrit og indtakt.

Fordelen ved wrap hø er bla. at det indeholder lidt stivelse, meget protein og at høet kan høstes, når det er mest næringsrigt. Hesteholdere bør kikke på næringsindholdet i wrap høet, før den øvrige foderplan lægges, netop fordi der i forvejen er meget næring i wraphø. En foderananlyse af wraphø oplyser om procentdelen af; tørstof, råaske, råprotein, træstof, sukker, NDF, FK org. stof, pH, mælkesyre, eddikesyre og ammoniaktal.

Der ligger lang erfaring, stolthed og omhu i vores produkter. Engwrap ved du hvor er høstet, der er ingen giftige planter i, hygiejnen under produktionen er i top og vi sørger for, at der ikke kommer andet med i ballerne end det rene hø. Wrap høet leveres i små baller, der er nemme at håndtere, vægt ca. 40 kg. til 80 kr, og i større baller ca. 400 kg. til 550 kr.

Engwrap yder produktgaranti. Er du ikke tilfreds, tager vi vores baller tilbage. Se mere under produktgaranti.

premium-image

Der ligger lang erfaring, stolthed og omhu i vores produkter

Henrik Tærsker

-

ENGWRAP

Gode råd om Wrap

  • Opbevar wraphø på paller.
  • Skær i plastemballagen i en cirkel rundt om toppen og i 2 overfladiske snit ned langs siderne, fjern plastemballagen og rul wrapballen helt ud, så holder wraphøet længst efter udpakning – ca. 1 uge afhængigt af temperatur og luftfugtighed.
  • Når du fodrer med wrap sammen med andet foder, bør du tage højde for næringsværdien i wraphøet – se foderanalysen for det wrap, du har købt.
  • Du kan søge rådgivning om fodring af heste: www.get2vet.dk, www.dyrlaegevagten.dk, www.hesteraadgivningen.dk, www.hoejgaard-hestehospital.dk
Hestefoder Falster, Engwrap logo

Se vores referencer

Læs hvad vores tidligere kunder har at sige om et samarbejde med ENGWRAP.

Hø høstet fra Falsters frodige enge

Der ligger lang erfaring, stolthed og omhu i vores produkter.

Engwrap ved du hvor er høstet, der er ingen giftige planter i, hygiejnen under produktionen er i top og vi sørger for, at der ikke kommer andet med i ballerne end det rene hø.

Wrap høet leveres i små baller, der er nemme at håndtere, vægt ca. 40 kg. til 80 kr, og i større baller ca. 400 kg. til 550 kr.

Engwrap yder produktgaranti. Er du ikke tilfreds, tager vi vores baller tilbage.

Tag kontakt allerede i dag

Kontakt os allerede i dag og hør mere om fordelene ved wrap hø. Sammen finder vi en løsning til dig. Kontakt via knappen herunder eller ring på 23 61 40 13.

Luk menu